Opportunity Campus 2

Till den nystartade, SIDA-finansierade arbetsträningen för främst unga tjejer söker vi en volontär som kan utveckla marknadsföringen av produkterna som tillverkas. Uppdraget innebär också att arbeta med produktutveckling av pappers – ljus- och smyckestillverkning som idag äger rum på OC2 samt att organisera för att öppna en liten butik på skolan. Ytterligare en del i uppdraget är att vara ett stöd för projektets ledning och stötta de ledande personerna i deras arbete att leva upp till de mål som satts upp i ansökan till Forum Syd (SIDA). Det här är ett arbete som behöver bli utfört under 2014.

Vi söker därför dig som har erfarenheter inom marknadsföring och/eller produktutveckling samt någon form av erfarenhet av arbete kring ledarskap och/eller organisationsutveckling. Detta uppdrag kan även delas av två personer så sitter du på delar av de kompetenser vi letar efter – tveka inte att ansöka! Har du dessutom arbetat med arbetsträning eller hantverk är det meriterande.

Horse Riding Therapy

Vi har ett ständigt behov av volontärer inom EQ-projektet (ridterapin) eftersom det är en verksamhet som eftersträvar att ha två volontärer på plats samtidigt under större delen av året. I detta uppdrag behövs god vana av hästträning och/eller kunskaper inom sjukgymnastik, arbetsterapi, ridterapi eller liknande.

Kalryan Hills

Till skolan belägen i den lilla bergsbyn Vellimalai söker vi personer med ledaregenskaper, är trygg i dig själv och kan arbeta mycket flexibelt utifrån de behov som finns på skolan. Uppdraget handlar om att se till att upprätthålla strukturen i skolan och att utbilda lärarna i engelska. Volontärperioden är minst 4 månader och vi skickar gärna två volontärer samtidigt eftersom skolan ligger isolerat uppe i bergen.

Intact Special School

Till skolan för barn med funktionsnedsättningar skickar vi volontärer främst för att fortbilda speciallärarna på skolan. Till dessa uppdrag önskar vi speciallärare, talpedagoger och personer med specialkunskaper om autism.

I alla Intacts Vänners volontäruppdrag är personlig lämplighet en viktig faktor, att vara handlingskraftig samtidigt som inkännande och lyhörd är en förutsättning för att uppdragen ska fungera för både volontären och Intact India.

Varje enskilt volontäruppdrag skräddarsys för att volontärens kunskaper och intressen ska tillgodoses och för att Intact India ska få ut så mycket som möjligt av volontärperioden. Därför finns det alltid utrymme för nya idéer och förslag på arbetsuppgifter och kunskaper som skulle kunna stärka Intacts verksamheter.

Är du intresserad av att åka som volontär?

Fyll i intresseanmälan här eller maila direkt till intactvolontar@gmail.com

 


 

 

 

Provlyssna här

Här kan du lyssna på ett smakprov, låten heter I Like the Flowers.
Klicka här.