Tegelstensprojektet

Tänk efter!
Har du vänner eller släktingar som ska gratuleras framöver? Har de ”allt”?

Tegelstensprojektet fokuserar nu på att samla pengar till Möjligheternas land, det ekologiska jordbruk som skapats för ungdomar med funktionsnedsättning att ge dem utbildning och hjälp till försörjning – en hjälp för dessa ungdomar som är mycket utsatta sedan de lämnat skolan.

Odlingen av ekologiska grönsaker, teakträd och framtagning av ekologiskt gödningsmedel är redan igång. Intacts Vänner har finansierat en pick‐up, två oxar och en dragkärra, en bevattningsanläggning är på gång. Nu behövs det medel för att bygga bland annat hus där ungdomarna kan sova. Ja, din insats behövs helt enkelt. Så gör det lättare för de funktionsnedsatta ungdomarna, lätt för dig själv i presenttankar.

Ring Ulla Winroth 019‐24 08 43 eller maila ulla.winroth36@gmail.com. Be om att hon skickar det antal tegelstenar (tegelstenskort) du vill ha, för nu och för att ha i presentskåpet. De kostar 100 kronor styck. Om du vill kan Ulla också skicka med en liten info‐broschyr om vad Intacts Vänner gör. Det kan ge mervärde till den som får presenten.

Grattis till ett meningsfullt presentval!

 

 

Gör så här

En tegelsten kostar 100 kronor. Skriv ett mail direkt till vår kassör Ulla Winroth ulla.winroth36@
gmail.com
och berätta hur många tegelstenar du vill köpa och vem som ska få det fina gåvobrevet (utifall att du skulle köpa tegelstenar som en gåva).
Sätt därefter in pengarna på vårt postgiro 90 11 31- 3.
Tack för ditt bidrag!